Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- 200 g d'emmental, râpé
- 300 g de lardons
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3534.5 kJ / 841.3 kcal
- Protein
- 41 g
- Carbohydrates
- 74.3 g
- Fat
- 41.3 g
- Saturated Fat
- 18.3 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 1304 mg
In Collections
Alternative recipes
Petits pains lapin au cœur de fromage fondant
45min
Pain torsadé cheddar et ciboulette
3h 25min
Wraps au jambon et au fromage
1h 30min
Gressins au romarin
1h 40min
Miniclub-sandwichs
1h 30min
Viennoises au chocolat
2h 50 min
Petites baguettes épi au chorizo
3h 30min
Petits pains au lait
1h 45min
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40 min
Couronne de petits pains, camembert et pommes
3h 30min
Madeleines jambon-comté
1h 35 min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45 min