
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de farine de blé T45, et un peu pour le plan de travail
- 90 g de beurre et un peu pour le moule
- 2 c. à soupe rase d'origan déshydraté
- ½ c. à café de sel
- 30 g d'eau
- 1 oignon coupé en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 320 g de thon à la tomate, en conserve (2 boîtes)
- 4 œufs et 1 jaune
- 180 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g d'olives noires en rondelles
- 60 g de gruyère râpé
- 6 brins d'aneth frais
- 40 g d'amandes effilées
- 3 tomates séchées en petits dés
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 512 kcal / 2136 kJ
- Protein
- 25 g
- Fat
- 34 g
- Carbohydrates
- 26 g