Doigts de beignet à la citrouille

Doigts de beignet à la citrouille

4.3 6 ratings
Prep. 35 min
Total 1 h 30 min
40 morceaux

Ingredients

  • 450 g de potiron en morceaux (3-4 cm)
  • 700 g d'eau
  • 2 pincée de sel
  • 1 ½ c. à café de levure déshydratée
  • 300 g de farine à pain
  • 85 g de sucre
  • 3 c. à café de cannelle, moulue
  • de l'huile végétale pour frire

Difficulty

medium


Nutrition per 1 morceau

Protein 1 g
Calories 228 kJ / 54 kcal
Fat 2 g
Fibre 0.4 g
Carbohydrates 8 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...