Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 65 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g de farine de blé
- 50 g de beurre pommade
- 100 g d'œufs battus (2 œufs env. 90 g pour la pâte et 10 g pour la dorure)
- 1 pincée de sel
La crème
- 120 g de sucre en poudre
- 100 g de blancs d'œufs
- 250 g de beurre
- 5 g de rhum blanc
- sucre glace, pour la finition
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1634.7 kJ / 392.8 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Carbohydrates
- 31.2 g
- Fat
- 26.4 g
- Saturated Fat
- 17.1 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 90.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Soupe de tomate aux vermicelles
30min
Petits chocolats et insert au Baileys
No ratings
Ficelles picardes
2h
Tarte au sucre
3h 50min
Velouté vert asperge-épinard
50min
Café à la cacahuète
25min
Merveilleux au chocolat
2h 45min
Gaufrettes à la vanille
1h 5min
Flamiche aux chicons et maroilles
2h
Moka
1h 15 min
Tarte au libouli
2h 45min
Layer cake façon tiramisu
1h 15 min