Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de coriandre fraîche, les feuilles uniquement
- 50 g d'oignons de printemps, en morceaux (3 cm)
- 25 g d'huile d'olive
- 3 gousses d'ail
- 50 g de jus d'orange
- 25 g de jus de citron vert
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre de Jamaique, moulu
- 1 pincée de poivre de Cayenne, moulu
- Nutrition
- per 1 La recette complète
- Calories
- 1172 kJ / 280 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 26 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce choron
20min
Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Limonade d'automne/Sangria vierge
35min
Pizza aux boulettes de viande à la sauce rouge épicée, Scamorza et poivrons
No ratings
Mini Fougasse
No ratings
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Smoothie vert
10min
Sauce béarnaise
15min
'Chowder' de maïs doux et chorizo
1h
Délice citronné
50min
Pâtisseries méditerranéennes
No ratings
Cassolette de poulet au safran et à l'orange
1h 35min