Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La meringue
- 300 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à café de jus de citron
La garniture
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 30 g de sucre en poudre
- 100 g de mascarpone, très froid
- 350 g de fruits rouges frais variés (fraises, framboises, myrtilles, mûres...)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 996 kJ / 235 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 65 g
- Fat
- 20 g
Alternative recipes
Fraisier
15h
Praliné maison rapide
1h
Choux craquelins à la vanille
1h 15min
Praliné
30min
Petite pavlova à la rhubarbe
3h 20 min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5h
Succès praliné
1h 40min
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5h 30min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Minipavlovas
3h 45 min
Pavlova à l'ananas
3h 30min
Choux chantilly et fruits rouges
2h