
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les feuilles de vigne
- 800 g d'eau
- 12 feuilles de vigne fraîchement cueillies
- 90 g de millet en grains
- 500 g de pulpe de tomate en brique
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de graines de fenouil
- 60 g de raisins secs
- 20 g de pignons de pin
La sauce
- 1 citron jaune non traité zeste et jus
- 150 g de yaourt à la grecque
- 1 c. à soupe de menthe fraîche ciselée
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 208 kcal / 816 kJ
- Protein
- 4 g
- Fat
- 9 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fibre
- 2 g