Pumpkin banana bread
TM6 TM5 TM31

Pumpkin banana bread

4.7 ( 108 ratings )

Ingredients

  • 220 g de courge butternut détaillée en cubes
  • 400 g d'eau
  • 70 g de beurre doux
  • 130 - 150 g de sucre roux (voir "Conseil(s)")
  • 2 œufs
  • 220 g de bananes (2 bananes env.)
  • 300 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • ½ c. à café de bicarbonate de sodium
  • 1 c. à café d'épices à pain d'épices
  • 60 g de cerneaux de noix concassés
  • 50 g de graines de courge

Nutrition
per 1 part
Calories
323.8 kcal / 1355.8 kJ
Protein
7.1 g
Fat
13.6 g
Carbohydrates
41.2 g
Fibre
2.5 g
Saturated Fat
5.1 g
Sodium
116 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes