Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâtons de pâte
- 235 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 3 c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 400 g de farine de blé et un peu de farine supplémentaire
- 100 g de farine blanche d'épeautre
- 1 c. à café de poudre de malt
- 40 g de saindoux
Saumure et finition
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 50 g d'eau bouillante
- un peu de gros sel (sel gemme p. ex.) pour saupoudrer
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1099 kJ / 263 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Caramels à la crème
2h
Spätzlis au fromage
1h 10min
Pâté uranais
1h 50 min
Pères Noël en pâte
2h 10min
Calzoni végétariens
1h 50 min
Focaccia à la farine d'épeautre
No ratings
Pavé au chocolat épicé
12h
Mille-feuille pomme-safran
No ratings
Baguette
1h 45min
Miroirs
1h 40min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Cake aux branches
1h 10min