Caraméliser 400-500 g d'oignons
TM6

Caraméliser 400-500 g d'oignons

4.5 (138 ratings)

Ingredients

  • 20 g d'huile végétale
    or 20 g d'huile d'olive
  • 400 - 500 g d'oignons jaunes, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
    or 400 - 500 g d'oignons rouges, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
  • 30 g d'eau
  • 2 pincées de sel

Nutrition
per 1 portion
Calories
1264 kJ / 302 kcal
Protein
5 g
Carbohydrates
22 g
Fat
21 g
Saturated Fat
3 g
Fibre
8.1 g
Sodium
428 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes