Pickles de radis roses et noirs
TM5

Pickles de radis roses et noirs

4.2 (14 ratings)

Ingredients

  • 250 g de vinaigre de framboise
  • 400 g d'eau
  • 10 g de gros sel
  • 150 g de sucre de canne
  • 1 c. à café de poivre 5 baies
  • 3 branches de thym frais
  • 200 g de radis roses (1 botte env.), sans les fanes et coupés en morceaux
  • 1 ½ radis noir, épluchés et coupés en morceaux

Nutrition
per 1 bocal
Calories
757.8 kJ / 179 kcal
Protein
1.8 g
Carbohydrates
41.3 g
Fat
0.3 g
Saturated Fat
0 g
Fibre
3 g
Sodium
850.8 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes