Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les macarons
- 100 g de sucre glace maison
- 75 g de pistaches en poudre
- 75 g de poudre d'amande
- 4 blanc d'œuf
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
La crème mascarpone, pistache, vinaigre de framboise
- 100 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 50 g de pâte de pistache
- 100 g de mascarpone
- 15 g de sucre glace maison
- 2 c. à soupe de vinaigre de framboise
Le dressage
- 600 g de framboises fraîches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1155.2 kJ / 275.3 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 29.2 g
- Fat
- 14.3 g
- Fibre
- 3.7 g
In Collections
Alternative recipes
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5h 10 min
Eclairs à la pistache et fève tonka
1h 20 min
Petites mousses Passion
3h 20min
Charlotte aux fraises
3h 35min
Minitartelettes à la crème de marrons
5h
Charlotte mangue-Passion
5h
Mille-feuille pistache-framboise
1h 45 min
Eclairs framboises-pistaches
24h
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Dacquoise aux framboises
2h
Charlotte aux framboises
3h 40 min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min