Focaccia aux olives
TM5 TM6

Focaccia aux olives

4.7 (65 ratings)

Ingredients

La pâte

  • 260 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 25 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 ½ c. à café de sel

La garniture

  • 100 g d'olives noires dénoyautées
  • 100 g d'olives vertes dénoyautées
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g d'eau

Nutrition
per 1 portion
Calories
1849 kJ / 442 kcal
Protein
11 g
Carbohydrates
65 g
Fat
18 g
Fibre
4 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes