Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 1 c. à café bombée d'agar-agar (3 g, soit 1 sachet et demi)
- 150 g de sucre en poudre
- 500 g d'eau
- 100 g de miel
- 40 g de cacao en poudre
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 6600 kJ / 1579 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 295 g
- Fat
- 39 g
- Fibre
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36h
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2h
Sorbet citron
8h 30min
Glace caramel au beurre salé
12h
Glace chocolat-cannelle
12h
Mousse glacée à la menthe
12h
Glace à la pistache
12h
Sorbet poire avec morceaux
12h
Sorbet citron vert
12h
Glace au chocolat
12h
Glace au café
12h
Glace menthe-chocolat
12h