Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 100 g de lait
-
25
g de levure boulangère fraîche
or 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
10
g de sucre en poudre
or 10 g de poudre de malt - 200 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 600 g de farine à pain, type Manitoba et un peu pour fariner
- 1 c. à soupe rase de sel
La garniture
-
200
g d'oignons blancs, coupés en lamelles
or 200 g d'oignons rouges, coupés en lamelles - 45 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 81 g
- Fat
- 18 g
Alternative recipes
Focaccia aux olives
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Focaccia au romarin
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Focaccia au thym et huile d'olive
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