Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de lait
- 200 g de fromage abondance, coupé en cubes (1 cm env.)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de cassonade
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 jaunes d'œufs
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1125.6 kJ / 271.1 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 6.4 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Gaspacho aux tomates et yaourt
13h 15min
Crème brûlée allégée
3h 15min
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35min
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
3h
Chouquettes à la crème pralinée
2h 15min
Crème glacée façon spaghetti
13h
Œufs farcis
30min
Dessert meringué comme un mojito
9h
Paris-brest en bouchée
2h 35min
Choux aux fruits confits
2h
Soufflés poires roquefort
1h
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h