Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de lait
- 200 g de fromage abondance, coupé en cubes (1 cm env.)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de cassonade
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 jaunes d'œufs
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1125.6 kJ / 271.1 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 6.4 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
No ratings
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6h 30min
Kouign-amann
2h 15 min
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1h
Soufflé au caramel
35min
Crème brûlée allégée
3h 15 min
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
50min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Crêpes aux clémentines
2h
Cheesecake framboises
5h
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3h 15 min
Tarte façon "crème brûlée"
4h