Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le gâteau
- 375 g de beurre, et un peu pour le moule, en morceaux
- 300 g de farine, et un peu pour le moule
- 600 g de chocolat noir, en morceaux
- 250 g d'eau
- 200 g de sucre
- 1 sachet de poudre à lever (11 g)
- 4 œufs
- 90 g de Marsala
Le glaçage
- 150 g de chocolat noir, en morceaux
- 120 g de crème acidulée
- 30 g de beurre, en morceaux
- 30 g de miel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2506 kJ / 602 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 53 g
- Fat
- 39 g
- Fibre
- 4 g
Alternative recipes
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45min
Tourte de Linz suisse
1h 30min
Cake au citron
1h 5 min
Beignets de filets de perche
1h
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min
Cake aux branches
1h 10min
Focaccia aux anchois
1h 45min
Focaccia croustillante
2h 10min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 35min
Smoothie à la mangue
5min
Spaghettini sauce aux moules et palourdes
1h 5 min
Cake au chocolat et gingembre confit
1h 30min