Omelette aux blancs d'oeufs

Omelette aux blancs d'oeufs

4.0 15 ratings
Prep. 10 min
Total 35 min
2 portions

Ingredients

  • 150 g blanc d'œuf (5 blancs d'oeufs )
  • 30 g d'oignons de printemps en fines tranches
  • 50 g de courgettes en fines tranches (2-3 mm)
  • 50 g de tomates en fines tranches (2-3 mm)
  • ½ c. à café de sel fin
  • 1 c. à café d'huile d'olive extra vierge
  • 500 g d'eau
  • 50 g de bresaola en tranches
    50 g de "Bündner Fleisch" Suisse, en tranches

Difficulty

easy


Nutrition per 1 portion

Protein 17 g
Calories 431 kJ / 103 kcal
Fat 3 g
Fibre 17 g
Carbohydrates 2 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...