Purée de petits pois
TM31 TM5 TM6

Purée de petits pois

4.6 (230 ratings)

Ingredients

  • 100 g d'oignons nouveaux, coupés en deux
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 300 g d'eau
  • 600 g de petits pois frais ou surgelés, écossés
  • 30 g de moutarde forte
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts

Nutrition
per 1 portion
Calories
689 kJ / 164 kcal
Protein
10.3 g
Carbohydrates
20.3 g
Fat
4.5 g
Fibre
9.5 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes