Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 250 g de biscuits speculoos
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 150 g de lait concentré sucré
La ganache
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de pistaches, décortiquées et émondées, non salées
- Nutrition
- per 1
- Calories
- 527 kJ / 126 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Carbohydrates
- 10.5 g
- Fat
- 8.7 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Délice chocolat-coco
1h 30 min
Crème à la pâte de speculoos
2h 40min
Crémeux de Carambar
2h 30 min
Les croustouilles
20 min
Verrines à l'orange
1h 15 min
Tarte au citron destructurée
20 min
Tatin de poires aux speculoos
50 min
Délice au Carambar
2h 30 min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Bouchées caramel-chocolat
4h 45 min
Mousse au chocolat magique
15 min
Délice pomme-speculoos
12h