Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à cupcake
- 75 g de beurre doux, et un peu pour les moules
- 100 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 1 œuf
- 35 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 40 g de liqueur d'amande
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g d'amandes en poudre
La crème mascarpone au café
- 60 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de café instantané
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 200 g de mascarpone
- 2 c. à café de cacao en poudre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 2033 kJ / 487 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Carbohydrates
- 27.5 g
- Fat
- 37.8 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Cupcakes pommes et caramel
40min
Cupcake aux myrtilles
1h 55min
Cupcakes chocolat-cacahuète
50 min
Tiramisu
5h 20min
Cupcakes à la vanille
12h
Cupcakes à la framboise
1h
Cupcakes à la vanille
1h
Cupcake cappuccino
50 min
Cupcake mimosa
1h
Cupcake chocorange
50 min
Cupcakes aux confiseries à la fraise
1h 15 min
Cupcakes de la Saint-Valentin
50 min