Endives au jambon
TM31 TM5 TM6

Endives au jambon

4.8 (1.3K ratings)

Ingredients

  • 500 g d'eau
  • 6 endives
  • 100 g de gruyère, coupé en morceaux
  • 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
  • 40 g de farine de blé
  • 500 g de lait
  • 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
  • 6 tranches de jambon blanc

Nutrition
per 1 portion
Calories
1152 kJ / 276 kcal
Protein
18 g
Carbohydrates
12 g
Fat
17 g
Fibre
1.5 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes