Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 g koperku, świeżego
- 50 g pora, tylko białej części, pokrojonego na kawałki
- 160 g masła, pokrojonego na kawałki
- 20 g miodu, np. wielokwiatowego
- 200 - 250 g filetów z pstrąga, wędzonych, bez skóry, pokrojonych na kawałki
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 30 g słodkiej musztardy, np. miodowej
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka ziaren pieprzu kolorowego
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 581.6 kJ / 138.9 kcal
- Protides
- 4.2 g
- Glucides
- 3.8 g
- Lipides
- 12 g
- Graisses saturées
- 7.6 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 245 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Pasta z makreli wędzonej
20min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Pâté z wątróbek drobiowych z pistacjami
1h 40min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20min
Pasztet na Wielkanoc
2h 10min
Pasztet z ryb słodkowodnych
16h 15min
Pâté z kurzych wątróbek
3h 30 min
Pasztet z gęsi z suszonymi śliwkami
8h 35 min
Pasztet z kaczki z oliwkami
2h 40min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30min
Łosoś marynowany w burakach (Gravlax)
48h
Tatar ze śledzia z kolendrą i mango
55min