Appareils et accessoires
Kimchi Tofu Soup
Préparation 5min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves unpeeled2
-
cooking oil20 g
-
yellow onion sliced100 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable) sliced (3 cm)200 g
-
chicken stock300 g
-
water300 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
silken tofu cut in cubes (2 cm)400 g
-
coriander leaves1 sprigs
-
fresh green chilli sliced, to garnish1
-
fresh red chilli sliced, to garnish1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1405.2 mg
Protides
13.5 g
Calories
868.1 kJ /
207.5 kcal
Lipides
11.2 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
16.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Pas d’évaluation
Char Kway Teow
25min
Singapore Curry Chicken Noodles
1h
Sambal Kangkung
10min
Sambal Tumis
1h 10min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Onsen Eggs
50min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min