Appareils et accessoires
Romige Aardappelsalade
Préparation 35min
Total 1h 15min
15 portie
Ingrédients
-
selderstengels in stukken gesneden2
-
rode ui gevierendeeld½
-
mayonaise175 g
-
mosterd geel of dijon60 g
-
uienpoeder1 el
-
knoflookpoeder1 el
-
selderij zaad1 tl
-
zout1 snuifje
-
gepekelde augurken in blokjes gesneden120 g
-
water700 g
-
vastkokende aardappel in blokjes (1 in.)850 g
-
eieren3
-
gerookte paprikapoeder gemalen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
708.6 mg
Protides
3.3 g
Calories
658.4 kJ /
157.4 kcal
Lipides
10.8 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
11.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Zomer BBQ
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Honey BBQ Chicken
Pas d’évaluation
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Pas d’évaluation
Italiaanse brunch
1h 30min
Familie kip galette
1h 55min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Pas d’évaluation
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Romige Feta Dip
Pas d’évaluation
IJs van Mango en Passievrucht
Pas d’évaluation
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min