Appareils et accessoires
Aalsterse Vlaai
Préparation 10min
Total 1h
10 porties
Ingrédients
-
speculoos250 g
-
peperkoek in stukken gesneden (2cm)300 g
-
halfvolle melk900 g
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
bruine suiker of kandijsiroop150 g
-
eieren2
-
kaneel1 tl
-
folie1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
88.9 mg
Protides
7 g
Calories
1356.9 kJ /
324.3 kcal
Lipides
7.6 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
53.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Ananas Dessert met Meringue
25min
Appel Pinda Rolls
Pas d’évaluation
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Pas d’évaluation
Pico de Gallo
Pas d’évaluation
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Pas d’évaluation
Eenvoudige appeltaart
45min
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20min
Volkorenbrood
Pas d’évaluation
Stoofvlees
3h 10min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min