Appareils et accessoires
Knapperig brood
Préparation 20min
Total 3h
10 porties
Ingrédients
-
rijstmeel100 g
-
boekweitbloem100 g
-
gemalen lijnzaad meel50 g
-
aardappelzetmeel100 g
-
zout10 g
-
olijfolie om in te vetten
-
water450 g
-
verse gist10 g
-
psylliumvezels25 g
-
honing15 g
-
aardappelzetmeel om te bestuiven
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
393.9 mg
Protides
3.2 g
Calories
636.3 kJ /
152.1 kcal
Lipides
2.7 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
29.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij gebak: Puur genieten, zonder compromissen
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Pas d’évaluation
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Pas d’évaluation
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Pizza-Burrata
1h 40min
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Zeevruchtensoep
30min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Vegan pudding
15min
Garnaalkroketten
Pas d’évaluation
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min