Appareils et accessoires
Roggebrood
Préparation 15min
Total 10h
16 sneetjes
Ingrédients
Roggedesem
-
roggebloem200 g
-
water125 g
-
verse gist5 g
Brooddeeg en afwerking
-
roggebloem400 g
-
water250 g
-
5 g gedroogde gistverse gist15 g
-
zout10 g
-
bloem om het werkvlak te bestuiven
-
roggebloem om de broden te bestuiven
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
4 g
Calories
516 kJ /
123 kcal
Lipides
1 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De smaak van ambachtelijk brood
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Knapperig brood
Pas d’évaluation
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Pas d’évaluation
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Pas d’évaluation
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Creatief Basisbrood
45min
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min