Appareils et accessoires
Krokant gebraad met moutbiersaus
Préparation 20min
Total 2h 40min
6 portie
Ingrédients
-
uien gehalveerd200 g
-
teentje knoflook1
-
knolselder in stukjes (2-3 cm)100 g
-
boter in stukken40 g
-
water900 g
-
bier moutbier500 g
-
2 blokjes vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta2 volle tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
varkensvlees met zwoerd (bijvoorbeeld varkensschouder, ham of magere buik)1600 g
-
aardappelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
wortelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
karwijzaad (optionnel)1 - 2 tl
-
cacaopoeder (optionnel)1 tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
56 g
Calories
2388 kJ /
570 kcal
Lipides
30 g
Fibre
2.4 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Pas d’évaluation
Pizza-Burrata
1h 40min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Pas d’évaluation
Pasta met crème van pistache
30min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4h 15min
Champagne gelei
Pas d’évaluation
Franse brunch
Pas d’évaluation
Familie kip galette
1h 55min
Popcorn-ijs
Pas d’évaluation
Kimchi mac&cheese
50min
XXL kip pastei
1h 55min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min