Appareils et accessoires
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Préparation 20min
Total 1h
4 portie
Ingrédients
-
brood, wit, oudbakken40 g
-
melk50 g
-
teentjes knoflook3
-
peterselie, vers plus extra, fijngehakt, voor de garnering9 takje
-
gemengd gehakt500 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen½ theelepel
-
ei1
-
olijfolie30 g
-
brood in blokjes (1 cm)30 g
-
amandelen, gepeld60 g
-
wijn70 g
-
water400 g
-
1 tl zoutgroentebouillon poeder1 tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
aardappelen in stukken gesneden (3-4 cm)500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
780.8 mg
Protides
32.3 g
Calories
2616.5 kJ /
625.4 kcal
Lipides
39.9 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
10 g
Glucides
36.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Pas d’évaluation
Perzik- en Amandelijs
Pas d’évaluation
Pizza-Burrata
1h 40min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Pas d’évaluation
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Fruit ijs
5min
Kimchi
Pas d’évaluation
Dadel- en Haverdrank
20min
Romige Feta Dip
Pas d’évaluation
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Pompoensoep met room
35min
Express Aardbeien Dessert
5min