Appareils et accessoires
Bosbessen cheesecake-ijs
Préparation 5min
Total 14h 35min
8 porties
Ingrédients
Cheesecake-ijs
-
suiker150 g
-
eierdooiers6
-
melk260 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
zout½ tl
-
roomkaas in stukken250 g
-
room, min. 30% vet430 g
Bosbessensaus
-
blauwe bessen250 g
-
suiker180 g
-
vers geperst citroensap20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
309.8 mg
Protides
6.7 g
Calories
2088.4 kJ /
499.1 kcal
Lipides
30.5 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
17.5 g
Glucides
52.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ice Ice Baby
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Pas d’évaluation
Gestoomd paaslam met groentjes
Pas d’évaluation
Focaccia met uien
1h 30min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Pas d’évaluation
Pistache en amandel filo spiraal
Pas d’évaluation
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Koffielikeur
40min
Bloemige Focaccia
Pas d’évaluation
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min