Rosé Cream Puff Pastry
TM6

Rosé Cream Puff Pastry

4.3 (3 évaluations )

Ingrédients

Pastry Cream

  • 4 oz sugar
  • 1 ½ oz corn starch
  • 8 oz heavy whipping cream
  • 8 oz whole milk
  • 5 oz sparkling wine, rosé
    ou 5 oz sparkling wine
  • 3 large eggs
  • 1 vanilla bean pod
  • ⅛ tsp salt
  • 2 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 1 - 2 drops red food coloring (optionnel)

Puff Pastry

  • 1 sheet puff pastry, thawed

Assembly

  • 8 oz fresh raspberries
    ou 8 oz fresh strawberries, hulled, sliced
  • confectioners sugar, to dust

Infos nut.
par 1 piece
Calories
8433.5 kJ / 2015.7 kcal
Protides
32.8 g
Glucides
165.7 g
Lipides
132.9 g
Graisses saturées
58.5 g
Fibre
14.5 g
Sodium
723.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives