Appareils et accessoires
Fish Stock
Préparation 5min
Total 35min
1315 g
Ingrédients
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Niveau
facile
Infos nut. par 1315 g
Sodium
3636.4 mg
Protides
133.5 g
Calories
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Lipides
32.1 g
Fibre
6.3 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
32.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Sicilian Prawn Salad
Pas d’évaluation
Spiralized Carrot Pickles
Pas d’évaluation
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Eggplant Stacks
1h 35min
Onion Skin Broth
1h 5min
Vegetarian Pizza
Pas d’évaluation
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Saskatoon Berry Jam
35min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Low Carb Mushroom Gravy
45min