Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 2 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 20 g oleju, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
- 40 g bułki tartej (optionnel)
- 2 żółtka
- 1 łyżeczka soli
- 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
1
łyżeczka musztardy
ou 1 łyżeczka musztardy Dijon - 1000 g mięsa wołowego, mielonego, podzielonego na kawałki (patrz wskazówka)
- 6 bułek
- 1 pomidor, pokrojony w plastry
- 6 liści sałaty
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Protides
- 45.5 g
- Glucides
- 39.8 g
- Lipides
- 19.1 g
- Graisses saturées
- 5 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 934.6 mg
Recettes alternatives
Burrito z mięsem mielonym i awokado
25 min
Burgery z łódeczkami ziemniaczanymi i czosnkowym majonezem
1h 20min
Pizza z kurczakiem tandoori
1h 45 min
Meksykański bowl z szarpanym kurczakiem
30min
Gyros z kurczaka z sosem tzatziki
30min
Zapiekane naleśniki z kurczakiem
1h 25 min
Pinsa z mozzarellą i oliwkami
52h
Burgery z fileta kurczaka jalapeño
50 min
Gofry klasyczne
35min
Kanapki z burgerem i cheddarem
1h 30min
Langoszburger z surówką z kapusty (TM6)
1h 30min
Karmelowe macchiato
30min