
Appareils et accessoires
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
Préparation 10min
Total 4h 35min
10 portions
Ingrédients
Pie Dough
-
all-purpose flour7 ½ oz
-
unsalted butter diced, chilled5 oz
-
sugar1 ½ tsp
-
baking powder½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ice water3 tbsp
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
sugar2 tbsp
-
ground cinnamon2 tbsp
-
ground nutmeg¼ tsp
Pie Filling
-
pecan halves10 oz
-
unsalted butter diced1 oz
-
bourbon2 oz
-
large eggs divided5
-
sugar4 oz
-
brown sugar4 oz
-
corn syrup (see Tip)4 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
salt⅛ tsp
Bourbon Caramel Sauce
-
sugar8 ½ oz
-
heavy whipping cream divided6 oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter one piece (see Tip)1 oz
-
bourbon2 tbsp
-
vinegar1 tbsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
816 kcal /
3414.1 kJ
Protides
9.7 g
Lipides
51.1 g
Glucides
80.7 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
19.9 g
Sodium
174 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

No Fail Thanksgiving
10 Recettes
États-Unis
États-Unis

Texas Road Trip
19 Recettes
États-Unis
États-Unis