Appareils et accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Préparation 20min
Total 20min
8 portions
Ingrédients
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3 mg
Protides
1 g
Calories
757 kJ /
181 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Quick Puff Pastry
1h 20min
Cold Red Curry Soup
30min
Lemon Garlic White Rice
35min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM5)
15min
Peri Peri Spice Mix
5min
Pineapple Cinnamon Drink
35min
Cinnamon Macadamia Nut Milk
10min
Peanut Milk
5min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Hazelnut Milk
15min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Curried Date Dip
5min