Appareils et accessoires
Vruchtenroomijs
Préparation 5min
Total 5min
6 porties
Ingrédients
-
suiker volgens smaak60 g
-
bevroren fruit indien nodig in stukjes gesneden, ingevroren in een enkele laag (zie tip)500 g
-
room120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
1 g
Calories
560 kJ /
134 kcal
Lipides
7 g
Fibre
2.7 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vanilleroomijs
12h
Focaccia met uien
1h 30min
Citroenijs
8h 30min
Ijs van bevroren fruit
5min
Bessenmousse
4h 50min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Pas d’évaluation
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Yoghurtijs met mango
12h
Snel vruchtenijs
10min
Fruitnectar
10min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Bessenschuim
10min