Appareils et accessoires
Witte chocolade cheesecake
Préparation 45min
Total 16h
12 porties
Ingrédients
Chocolade biscuit
-
bloem150 g
-
suiker40 g
-
cacaopoeder30 g
-
zout¼ tl
-
boter in blokjes, plus extra om in te vetten90 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem om te bestuiven
Cheesecake deeg
-
boter in blokjes, plus extra om in te vetten50 g
Frambozencoulis
-
frambozen125 g
-
suiker50 g
-
water (optionnel)1 tl
Cheesecake vulling
-
witte chocolade in stukken of callets380 g
-
slagroom (ong. 48% vet)90 g
-
roomkaas500 g
-
kristalsuiker150 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zout1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
9 g
Calories
2464 kJ /
589 kcal
Lipides
40 g
Fibre
2 g
Glucides
53 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hemelse desserts
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Tiramisu
5h 20min
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3h 50min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Tex-mexburger
4h 25min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
Gebakken kaastaart
3h 10min
Cheesecake (ongebakken)
5h 30min
Boterkoekjes
50min
Appelcake
1h
Chocoladecake
40min