Appareils et accessoires
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Préparation 20min
Total 20min
8 portions
Ingrédients
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3 mg
Protides
1 g
Calories
757 kJ /
181 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55min
Individual Pineapple Cheesecakes
3h 50min
Super Green Juice
10min
Peach Yogurt Ice cream
20min
Golden Fruit Smoothie
10min
Strawberry Shortcake
1h
Tropical Smoothie
5min
Green Day Juice
5min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
5min
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Tres Leches Cupcakes
45min
Mexican Style Café de Olla
30min