Appareils et accessoires
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
Préparation 15min
Total 1h 10min
4 porties
Ingrédients
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd150 g
-
olie20 g
-
lamsvlees (schouder of been), in stukken500 g
-
Turkse peperpasta (Biber Salçası)30 g
-
tomaten in vier gesneden150 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen komijn1 tl
-
vers gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
½ tl gedroogde tijmgemalen gedroogde rozemarijn½ tl
-
laurierbladeren2
-
bloem30 g
-
water150 g
-
azijn20 g
-
groene paprika in ringen150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
28 g
Calories
1144 kJ /
273 kcal
Lipides
13 g
Fibre
2.2 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekkers uit Turkije
9 Recettes
Benelux
Benelux
Ramadan
20 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Pas d’évaluation
Russische salade
Pas d’évaluation
Griekse salade met gestoomde kip
Pas d’évaluation
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Pas d’évaluation
Rucola taart
Pas d’évaluation
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Vegan baklava
Pas d’évaluation
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Kleverige sesamkip
40min