Appareils et accessoires
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Préparation 10min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
628.5 mg
Protides
2.5 g
Calories
268 kJ /
63.8 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
11.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
Fatayer met kaas en munt
2h
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Gorgonzola spread
Pas d’évaluation
Aardbei-lavendel marshmallows
Pas d’évaluation
Paashaas apero-hapjes
Pas d’évaluation
350 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
Mousse van kaas
10min
Kip met rode paprika
1h 5min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min