Versions compatibles
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı, ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
ou 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve,(susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 3168 kJ / 756.7 kcal
- Protides
- 32 g
- Glucides
- 115 g
- Lipides
- 21 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 1044.7 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Tavuklu Pilav
1h 10min
Kepekli Bulgur Salatası
40min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Pas d’évaluation
Pancar Carpaccio
20min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15 min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45min
Bloody Mary
15min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50min
Pirinç salatası
1h
Buğdaylı Tavuklu Salata
35min