Versions compatibles
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı, ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
ou 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve,(susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 3168 kJ / 756.7 kcal
- Protides
- 32 g
- Glucides
- 115 g
- Lipides
- 21 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 1044.7 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1h 10 min
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45min
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40min
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40min
Soslu Tavuk Köftesi
50min
Sebzeli Tavuk Fricasse
2h
Patates Graten
1h 10 min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Sebzeli Tavuk
45min
Haşlanmış Pirinç
25min
Guacamole
15min