Versions compatibles
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı, ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz, küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
ou 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve,(susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 3168 kJ / 756.7 kcal
- Protides
- 32 g
- Glucides
- 115 g
- Lipides
- 21 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 1044.7 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1h
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1h 10 min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Pas d’évaluation
Vejetaryen Pancarlı Burger
3h 25min
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Pas d’évaluation
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45min
Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması
1h 40 min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40min
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9h 15min