Vegansk paté med ugnsrostade palsternackor och kastanjer
TM5 TM6

Vegansk paté med ugnsrostade palsternackor och kastanjer

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 300 g palsternackor, skalade, halverade på längden (eller i kvartar om de är stora)
  • 6 vitlöksklyftor, med skal
  • 1 msk solrosolja
  • 5 g färsk persilja
  • 5 g färsk salvia
  • 240 g konserverade kikärtor, sköljda och avrunna (1 frp à 400 g)
  • 75 g kokta kastanjer, skalade
  • 80 g vegansk färskost
  • 80 g kokosyoghurt, vegansk
  • ½ tsk malen spiskummin
  • 1 - 2 tsk saft av citron, efter smak
  • havssalt, efter smak
  • malen svartpeppar, efter smak

Infos nut.
par 1 portion
Calories
677 kJ / 162 kcal
Protides
4 g
Glucides
15 g
Lipides
9 g
Graisses saturées
5 g
Sodium
126 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives