Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 10 g zeytinyağı
- 1 soğan, orta boy, dörde bölünmüş
- 1 havuç, orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g kereviz, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak, ikiye bölünmüş
-
400 - 500
g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
ou 400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş - 1 - 1 ½ tk tuz
- 10 adet tane karabiber
- 5 yenibahar, tane (optionnel)
- 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (optionnel)
- 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
- Infos nut.
- par 3 kavanoz
- Calories
- 1207 kJ / 288 kcal
- Protides
- 24 g
- Glucides
- 0 g
- Lipides
- 24 g
- Graisses saturées
- 4 g
- Fibre
- 9 g
- Sodium
- 3137 mg
Recettes alternatives
Soyulmuş Sarımsak
5min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26h 5 min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15min
Çikolata tozu (çok ince rendelenmiş çikolata)
5min
Kuru Patlıcan Dolması
1h 30 min
Tavuk Suyu
1h 10 min
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2h 10min
Rendelenmiş peynir (orta sertlikte)
10min
Tavuk Bulyon
45min
Karamelize Kırmızı Soğan Chutney
24h
Vanilya Şekeri
72h
Guacamole
15min