Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 10 g zeytinyağı
- 1 soğan, orta boy, dörde bölünmüş
- 1 havuç, orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g kereviz, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak, ikiye bölünmüş
-
400 - 500
g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
ou 400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş - 1 - 1 ½ tk tuz
- 10 adet tane karabiber
- 5 yenibahar, tane (optionnel)
- 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (optionnel)
- 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
- Infos nut.
- par 3 kavanoz
- Calories
- 1207 kJ / 288 kcal
- Protides
- 24 g
- Glucides
- 0 g
- Lipides
- 24 g
- Graisses saturées
- 4 g
- Fibre
- 9 g
- Sodium
- 3137 mg
Recettes alternatives
Dana Etli Bolonez
45min
Etli Biber Dolması
1h 20min
İzmir Köfte
1h 5min
Tavuk Suyu
1h 10 min
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30min
Tavuk Eti Suyu
Pas d’évaluation
Çeşitli Çikolatalı Trüfler
2h 50min
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2h 10min
Buğdaylı Tavuklu Salata
35min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40min
Fındıklı Tahin Pekmez
1h 10 min
Yoğurtlu Havuç
50min