
Appareils et accessoires
Sous-Vide Scrambled Eggs
Préparation 5min
Total 40min
2 portions
Ingrédients
-
unsalted butter room temperature1 oz
-
heavy whipping cream1 oz
-
large eggs room temperature6
-
salt2 pinches
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives finely chopped, to taste1 tbsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
452 kcal /
1898.5 kJ
Protides
22.5 g
Lipides
40.6 g
Glucides
1 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
20.9 g
Sodium
681.4 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recettes
États-Unis
États-Unis