Appareils et accessoires
Ingelegde champignons
Préparation 10min
Total 6h 30min
4 potten
Ingrédients
-
verse champignons (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), schoongemaakt (zie tip)500 g
-
uien in plakjes (1 cm)150 g
-
water1500 g
-
zout1 tl
-
150 g ciderazijn, 10%witte azijn 10%150 g
-
zout10 g
-
suiker10 g
-
laurierbladeren, gedroogd4
-
zwarte peperkorrels12
-
mosterdkorrels4 tl
-
pimentbessen8
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 pot
Sodium
1577.4 mg
Protides
5.2 g
Calories
348.2 kJ /
83.2 kcal
Lipides
1.6 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
14.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Champignon
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aardbei-lavendel marshmallows
Pas d’évaluation
Koken van parelspeltgraan
Pas d’évaluation
Yoghurt met chocolade
12h 25min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Curryworst en linzen
1h
Romige snijbietsoep
35min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Green Godess Salade
20min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Kipsatés met pindasaus
2h
Tomatenketchup
1h 15min