Appareils et accessoires
Chocolate and Caramel Millefeuille
Préparation 40min
Total 3h 50min
6 portions
Ingrédients
Caramel with Nuts
-
hazelnuts shelled1 oz
-
walnuts shelled1 oz
-
unsalted pistachios, shelled, peeled1 oz
-
blanched almonds1 oz
-
sugar10 ½ oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar1 ½ oz
Filling
-
dark chocolate (70% cocoa) cut into pieces14 oz
-
heavy whipping cream14 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
Puff Pastry
-
unsalted butter cold (14 oz sliced, 3 oz cut into pieces)17 oz
-
all-purpose flour17 ½ oz
-
ice cold water7 oz
-
lemon juice, freshly squeezed1 tbsp
-
sugar2 tsp
-
salt1 tsp
-
sugar2 tbsp
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
345.9 mg
Protides
20.6 g
Calories
5229.5 kJ /
1249.9 kcal
Lipides
89 g
Fibre
21.6 g
Graisses saturées
51.1 g
Glucides
122.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Daily & Creative
30 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Crème Caramel
3h 50min
Berry Limoncello Tiramisu
45min
Butterfly Pea Tea
15min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
45min
Classic Yellow Cake
1h 30min
Braided Milk Bread
2h 20min
Homemade Lemonade
10min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45min
Homemade Lemonade
10min
Cheese Biscuits
20min
Marble Cake
2h 10min
Florida Cuban Rolls
3h