
Appareils et accessoires
Chocolate and Caramel Millefeuille
Préparation 40min
Total 3h 50min
6 portions
Ingrédients
Caramel with Nuts
-
hazelnuts shelled1 oz
-
walnuts shelled1 oz
-
unsalted pistachios, shelled, peeled1 oz
-
blanched almonds1 oz
-
sugar10 ½ oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar1 ½ oz
Filling
-
dark chocolate (70% cocoa) cut into pieces14 oz
-
heavy whipping cream14 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
Puff Pastry
-
unsalted butter cold (14 oz sliced, 3 oz cut into pieces)17 oz
-
all-purpose flour17 ½ oz
-
ice cold water7 oz
-
lemon juice, freshly squeezed1 tbsp
-
sugar2 tsp
-
salt1 tsp
-
sugar2 tbsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
1249.9 kcal /
5229.5 kJ
Protides
20.6 g
Lipides
89 g
Glucides
122.4 g
Fibre
21.6 g
Graisses saturées
51.1 g
Sodium
345.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Daily & Creative
30 Recettes
États-Unis
États-Unis