Pina Colada Layer Cake
TM5 TM6

Pina Colada Layer Cake

4.3 (12 évaluations )

Ingrédients

Cake Batter

  • non-stick cooking spray
  • 10 oz all-purpose flour
  • 2 ¼ tsp baking powder
  • ½ tsp salt
  • 11 ½ oz sugar
  • 6 oz unsalted butter, diced, room temperature
  • 3 large eggs
  • 1 tsp vanilla extract
  • 6 oz coconut milk
  • 2 oz rum
  • 1 oz unsweetened shredded coconut

Pineapple Filling

  • 20 oz canned crushed pineapple, drained
  • 2 oz sugar
  • 1 tbsp cornstarch

Frosting

  • 16 oz heavy whipping cream, chilled
  • 2 ½ oz confectioners sugar
  • 1 tsp vanilla extract
  • 1 tsp coconut extract

Assembly

  • fresh pineapple slices, to decorate
  • coconut flakes, to decorate
  • pineapple crown, to decorate (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3598 kJ / 860 kcal
Protides
9.5 g
Glucides
98.4 g
Lipides
46.4 g
Graisses saturées
29.8 g
Fibre
2.6 g
Sodium
313.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives