
Appareils et accessoires
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
Préparation 15min
Total 1h
12 slices
Ingrédients
Bundt Cake
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces, plus extra to grease6 oz
-
brown sugar8 oz
-
strong brewed coffee room temperature5 oz
-
Irish whiskey2 oz
-
large eggs plus 1 egg yolk, from a large egg3
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour12 ½ oz
-
baking powder1 tbsp
-
baking soda1 tsp
-
salt⅛ tsp
Whiskey Caramel Sauce
-
unsalted butter cut into pieces3 oz
-
brown sugar3 oz
-
Irish whiskey2 oz
-
salt1 pinch
-
heavy whipping cream2 oz
Infos nut. par 1 slice
Calories
429.1 kcal /
1795.4 kJ
Protides
5.7 g
Lipides
21.3 g
Glucides
48.7 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
12.7 g
Sodium
266.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Scrumptious Bundt Cakes
13 Recettes
États-Unis
États-Unis

St. Paddy's Day
10 Recettes
États-Unis
États-Unis