Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce

Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce

3.9 32 évaluations
Préparation 15min
Total 1h
12 slices

Ingrédients

Bundt Cake
  • unsalted butter room temperature, cut into pieces, plus extra to grease
    6 oz
  • brown sugar
    8 oz
  • strong brewed coffee room temperature
    5 oz
  • Irish whiskey
    2 oz
  • large eggs plus 1 egg yolk, from a large egg
    3
  • vanilla extract
    1 tsp
  • all-purpose flour
    12 ½ oz
  • baking powder
    1 tbsp
  • baking soda
    1 tsp
  • salt
    ⅛ tsp
Whiskey Caramel Sauce
  • unsalted butter cut into pieces
    3 oz
  • brown sugar
    3 oz
  • Irish whiskey
    2 oz
  • salt
    1 pinch
  • heavy whipping cream
    2 oz

Infos nut. par 1 slice

Calories 429.1 kcal / 1795.4 kJ
Protides 5.7 g
Lipides 21.3 g
Glucides 48.7 g
Fibre 0.8 g
Graisses saturées 12.7 g
Sodium 266.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...