Appareils et accessoires
Ground Bison Meat
Préparation 5min
Total 35min
450 g
Ingrédients
-
bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided450 g
-
pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 450 g
Sodium
313.5 mg
Protides
113 g
Calories
6018.7 kJ /
1438.5 kcal
Lipides
107.6 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
37.5 g
Glucides
0 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
O Canada
20 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Drumettes with Beer Sauce
Pas d’évaluation
Steak au Poivre
20min
Brazilian Limeade
10min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Green Day Juice (Metric)
5min
Jamaican carrot juice
15min
Steamed Button Mushrooms
35min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Sautéing Shrimp
15min
Ginger Tea Paste
35min
Maple Taffy on Shaved Ice (Maple Taffy on "Snow")
30min
Pineapple Spinach and Orange Juice
10min