Appareils et accessoires
Ground Bison Meat
Préparation 5min
Total 35min
450 g
Ingrédients
-
bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided450 g
-
pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 450 g
Sodium
313.5 mg
Protides
113 g
Calories
6018.7 kJ /
1438.5 kcal
Lipides
107.6 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
37.5 g
Glucides
0 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
O Canada
20 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1h 30min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
U.S. Digital Flipbook #2
2h
U.S. Digital Flipbook #1
1h 35min
Stir-fry Chayote
25min
Strawberry Glaze Skin Smoothie
5min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Homemade Lemonade
10min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1h 20min
Berry Duo
10min